Bemutatkozás

Moldvai Tünde - Mazsola Tanoda

Huszák-Moldvai Tünde vagyok, gyógypedagógus. Hivatást csak találni lehet, szokták mondani. Engem 12 évesen ért a felismerés, gyermekeknek kell segítenem, képességeiket szeretném fejleszteni és jövőjüket egyengetni. Édesanyám fogyatékkal élő óvodás és iskolás gyermekekkel foglalkozott, így közelről megismerhettem ezt a csodás közeget, s rádöbbentem, itt a helyem, Velük és közöttük. Gyógypedagógus lettem.

Az idők során igyekeztem minél több gyakorlati tapasztalatot szerezni, betekintést nyerni egészen korai életkortól az óvodás korosztályon át az általános iskolás gyermekek fejlesztésébe. Több tanfolyamon vettem részt diplomám megszerzése közben, azóta és jelenleg is. Úgy hiszem, hogy felnőttként sem szabad megfeledkeznünk az élethosszig tartó tanulás fontosságáról. Megtanulhattam többek között a primitív reflexek vizsgálatát, értelmezését, a felülírásukat segítő mozgássorokat, behatárolni az idegi éretlenség, hiper- és hipoaktívitás, figyelemzavar és autisztikus tünetekre alkalmazható gyakorlatsorokat.

Babamasszázs tanfolyamon vettem részt, hogy segítsem a szülőket a megfelelő baba-anya-apa kapcsolat kialakításában.

Általános iskolai munkatapasztalataim arra késztettek, hogy teremtsek egy olyan kellemes légkörű kis kuckót, ahol a gyermekek az elfogadás, játékosság, jó kedv és szeretet jegyében fejlődhetnek. 

Így jött létre a Mazsola Tanoda, ahova szeretettel, segítő szándékkal várom azokat a szülőket és gyermekeiket, akik örömmel cselekednek az egészséges fejlődés érdekében.

Forduljanak hozzám bizalommal, legjobb szándékom, tudásom szerint igyekszem szolgálni gyermekük fejlődését!